Предсједница Републике Српске Жељка Цвијановић присуствовала је данас у Требињу свечаној академији поводом обиљежавања 30 година постојања и рада Електропривреде Републике Српске.

Предсједница Републике рекла је да у енергетском сектору лежи највећа развојна шанса Српске и очекује да „Електропривреда Републике Српске“ и у наредном периоду стално оснажује свој инвестициони потенцијал.

„Желимо да као одговорни људи и институције искористимо ту шансу на добробит цијеле Републике и свих грађана“, изјавила је предсједница Цвијановић.

Честитајући велики и важан јубилеј, предсједница Српске је захвалила свим људима који су почели и спроводили велики подухват оснивања и развоја „Електропривреде“, која је са Српском дијелила сва тешка и мање тешка, ратна и поратна времена, али и времена републичког убрзаног развоја.

„Зато упућујем честитке `Електропривреди Републике Српске` за добре резултате, напоре, труд, увезаност са институцијама Српске и за, коначно, оно што јесу потребе наших грађана“, нагласила је предсједница Републике.

Предсједница Цвијановић је пожељела „Електропривреди“ успјешан будући рад који ће бити на понос свих људи у Српској.