Предсједник Републике Српске Милорад Додик поручио је у Лесковцу, гдје је грађанима на кориштење предат велелепни нови стадион Дубочица, да ће цијела Република Српска навијати за репрезентацију Србије када овдје у новембру буде играла против Бугарске, те нагласио да ће Бањалука тек да гради овакав објекат.

Предсједник Додик, који је са предсједником Србије Александром Вучићем вечерас обишао новоизграђени стадион, истакао је да је несумњиво да предсједник Вучић мијења Србију, те да нема сегмента у друштву, у инфраструктури и у спорту, а да се не виде промјене.

„Данас имате у Србији колико хоћете оних који само причају, али немате пуно оних који граде. Несумњиво је да нам је предсједник Вучић приредио дивну причу. Он је направио са својим сарадницима овај стадион, а мени је дао прилику да се, када будем пролазио овуда, сјетим управо ове вечери када вам је поклоњено нешто што је био сан многих генерације, не само фудбалских“, нагласио је предсједник Додик у обраћању.

Предсједник Милорад Додик навео је да предсједник Вучић и његова екипа не граде само Србију, већ и Републику Српску, која је до доласка Вучића од Србије имала само „братске загрљаје“.

„Свима нам је добро. Не бисмо успјели да реализујемо многе пројекте да није било опредјељења предсједника Вучића. У свакој општини у Републици Српској имамо неки објекат који је финансиран средствима Србије. Више од 60 милиона само за тај сегмент, плус изградња ауто- пута од Раче до Бијељине гдје Србија помаже. Хвала Богу да имамо Србију која може да помогне“, рекао је предсједник Милорад Додик.

Предсједник Републике Српске рекао је да ће 19. новембра доћи у Лесковац на овај стадион да навија за Србију.