​Предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић вечерас је у Бањој Луци присуствовао новогодишњем пријему Уније удружења послодаваца Републике Српске.Предсједник Владе истакао је да је један од кључних циљева Владе да креира повољан пословни амбијент, с намјером јачања конкурентности наше привреде. 

Предсједник Владе нагласио је да je стратешко опредијељење Владе да се у предстојећој, 2022. години оствари даљи раст броја запослених, те да се, низом планираних мјера и даљим јачањем наше привреде, настави тренд раста плата.
Истовремено, предсједник Владе изразио је захвалност послодавцима за очување економске стабилности Републике Српске, истичући да ће Влада, у партнерском односу са пословном заједницом, и у будућности настојати да изнађе адекватна рјешења за даљи економски развој Републике Српске.
Поводом пријема Уније удружења послодаваца, организована је и хуманитарна акције подршке Удружењу родитеља пријевремено рођење дјеце „Мрвице“, а предсјeдник Владе помогао је активности овог удружења са донацијом у износу од 3.000 КМ.