9.00   Предсједавајући Предсједништва БиХ Милорад Додик и чланови Предсједништва БиХ Жељко Комшић и Шефик Џаферовић примиће министра иностраних послова Руске Федерације Сергеја Лаврова.

 *** Почетак сусрета (Радни салон) је отворен за сниматеље и фото-репортере, а након састанка биће послано саопштење за јавност.

10.15  Предсједавајући Предсједништва БиХ Милорад Додик примиће у наступну посјету амбасадора Швајцарске у БиХ Данијела Хуна.

*** Почетак сусрета (Кабинет) је отворен за сниматеље и фото-репортере, а  након састанка биће послано саопштење за јавност. 

11.00 Предсједавајући Предсједништва БиХ Милорад Додик примиће акредитивно писмо новоименованог амбасадора Јапана у Босни и Херцеговини Ита Макота.

*** Почетак церемоније (Свечани салон) је отворен за сниматеље и фото-репортере, а након састанка биће послано саопштење за јавност. 

 12.00 Предсједавајући Предсједништва БиХ Милорад Додик примиће резидентну координаторку Уједињених нација у БиХ Ингрид Мекдоналд.

*** Почетак сусрета (Кабинет) је отворен за сниматеље и фото-репортере, а након састанка биће послано саопштење за јавност.