Предсједница Републике Српске Жељка Цвијановић, српски члан и предсједавајући Предсједништва БиХ Милорад Додик и предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић положили су камен темељац новог здравствено-туристичког комплекса „Мљечаница“ и отворили нову лабораторију.

Предсједница Републике Српске рекла је да је изузетно значајно што ће бити проширени капацитети Бање „Мљечаница“ и да је узвишени задатак градити Републику Српску и сачувати је од изазова.

Предсједница Цвијановић је истакла да је Бању „Мљечаницу“ важно комуникацијски повезати са Козарском Дубицом и Приједором.

„Поносна сам јер Република Српска показује капацитет да ради, гради, а Бањи „Мљечаница“ су финансијска средства обезбијеђена из буџета Републике Српске“, рекла је предсједница Цвијановић.

Предсједница Републике је истакла да Република Српска овим показује да је способна да оствари све зацртане циљеве.

„Морамо чувати наше људе, те јачати институције Републике Српске. Срећна сам што сам данас овдје јер је то развојна шанса овог краја“, додала је предсједница Српске.

Предсједница Републике сматра да је обавеза садашње генерације политичара да гради, развија и остави чврсту Републику Српску.

„Само јака Република Српска гарант је нашег опстанка и зато је морамо сачувати“, закључила је предсједница Цвијановић.