Чланови Предсједништва БиХ примиће помоћника државног секретара у Канцеларији за Европу и Евроазију Метјуа Палмера и директорку за Западну Европу, Западни Балкан, Турску и Уједињено Краљевство у Европској служби за иностране послове Ангелину Ајхорст.

10.45 Састанак члана Предсједништва БиХ Жељка Комшића

11.30 Састанак члана Предсједништва БиХ Шефика Џаферовића

12.15 Састанак предсједавајућег Предсједништва БиХ Милорада Додика

13.00 Састанак предсједавајућег Предсједништва БиХ Милорада Додика и чланова Предсједништва БиХ Жељка Комшића и Шефика Џаферовића

*** Почеци састанака су отворени за сниматеље и фото-репортере (Сала 30), а по завршетку састанака биће послано саопштење за јавност.

14.00 Предсједавајући Предсједништва БиХ Милорад Додик примиће акредитивно писмо новоименованог амбасадора Републике Италије у БиХ Марка ди Руза.

14.45 Предсједавајући Предсједништва БиХ Милорад Додик примиће акредитивно писмо новоименоване амбасадорке Уједињених Арапских Емирата за БиХ са сједиштем у Подгорици Набил Абделазиз Насир Саид Алшемси.

*** Почеци церемонија предаја акредитива (Свечани салон) су отворени за сниматеље и фото-репортере, а након састанака биће послана саопштења за јавност.