Предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић разговарао је данас, у Бањалуци, са министром одбране Републике Србије Небојшом Стефановићем.Током састанака, било је ријечи о реализацији већ започетих, као и о будућим пројектима, посебно у области намјенске индустрије.
Саговорници су изразили спремност за унапређење сарадње Републике Српске и Србије у овој области, а предсједник Владе Радован Вишковић представио је могућности фабрика из сектора намјенске индустрије у Републици Српској.
У обостраном интересу Републике Српске и Србије је да се сачувају радна мјеста у намјенској индустрији, те да се, улагањем у развој постојећих капацитета и њиховом модернизацијом, отвори перспектива за нова запошљавања у овој области, констатовано је на састанку предсједника Владе Републике Српске Радована Вишковића и министра одбране Републике Србије Небојше Стефановића.
Данашњем састанку присуствовали су и министар енергетике и рударства Републике Српске Петар Ђокић и министар привреде и предузетништва Републике Српске Вјекослав Петричевић.